Pieces of me

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zlatka,Zuzka,Števka,Peťa M., Betka, Peťa A., Kika,Naty, Anička, Ivo.

Baby z triedy a jeden chalan :D

Tak toto su baby, co so mnou chodia do triedy,fakt super ludia, so Zlatkou sedim, je velmi dobra kamaratka, velmi inteligentna a mila, pred nami sedi Zuzka, ktoru volame "zazana" alebo "čučana" a nepytajte sa ako to vzniklo. Zboznuje prirodu,zvieratka aaaaaa vedla nej sedi Števka. Momentalne sa spolu nebavia... no co uz...snad ich to prejde. čučana je takyy mily cloviecik, co vie vzdy co ma povedat, velmi priatelska a prisposobiva :). Inak so Zlatkou a čučanou sa pozname uz od skolky :D . No a Števka je tiez v pohode baba, iked vela spolu nekecame, predsa ked kecame, tak viem,ze je to velmi dobra kamaratka, mimochodom, zboznuje delfiny, ma doma obrovsku zbierku roznych ich sosiek a tak.z čučany nam bude asi veterinarka a zo Zlatisi /tak ju volal Gérard-Francúz, ktory nam bol vyucovat franinu.. Zlatisa ;) / bude ..ete neviem co. No a zo Števky bude asi pravnicka..Drzim palceky. Pred nimi sedii Peta a Kika /Kristina/ , obe super baby,no ..dobje,.. Peta mi je trosicku blizsia, viac si rozumieme :)) s nou kecam o hocicom,velmi zlaty cloviecik a Kiku ete velmi dobre nepoznam,ale zatial je OK :) . Pred nimi sedi uplne v prvej lavici Betania /Betka-Alzbeta/ a Peťa A. Obe super baby, Betka je taka strihnuta, kopec srandy s nou.. ale samozrejme sa s nou da pokecat aj o vaznych veciach, velmi mily cloviecik, ktory vie ,co ma povedat.A Peta je taky v pohodeeeeeeeee... :D ... No,na druhej strane triedy sedi Nany , Naty alebo Natalia ak chcete. Tiez zlata baba, ktora ma rada upirov a veci temnot :D:D.. mimochodom jedina baba, ktoru poznam co hrala tiez warcraft :) Takze rec urcite nestoji, ked sa dame do rozhodovoru . V strednom rade sedi Anicka. To je takyy smejo,ze aj Vas to nuti smiat sa tiez :D . No,to boli baby,teraz chalani z triedy.. jeden chalan... Vola sa Ivo a pozname sa uz od skolky.. je v pohode, nikdy nie je nuda s nim :D:D:D hlavne na obede,ked ide na obed... ani papat sa neda :D:D:D len sme tam v krcoch a ledva ze sa nevytrieme zo stoliciek...Tak! Setci kratko, strucne a jasne :D Treba zakoncit... Vsetci tito ludkovia majuu u mna speciaalne miesto a dufam,ze nam to nase mnohopocetne kamaratstvo vydrzi aspon do stvrtaku. Hav. Dohovorila som.


Bytosti, ktoré pre mňa čosi znamenajú | stály odkaz

Komentáre

  1. dakuujeeem
    takze veruska moja(neviem ci sa t take oslovenie paci ale to nevadi...hadam ma nezabijes)...dakujem ze si sa tak pekne o mne tvojej spolusediacej vyjadrila...a aj ja dufam ze ta nasa mala groupka vydrzi nielen do toh 4. rocnika ale aj dalej
    no a este 1 mala information...co chcem ja robit v zivote...no ja chcem robit na tej burze..kde bude riadna action...budem si trhat vlasy od nervov..ale to nevadi:))) a este budem robit tym nasim chalaniskom..hokejistom agenta..ako som im slubila...ked uz budu v tej NHL zat uspechy...joj dajak som sa rozpisala....dufam ze ma nezakilujes..za to ako ti to tu spatim..tymi mojimi komentarmi...hadam nie su az tak od veci:)))
    publikované: 01.02.2007 16:13:33 | autor: aurka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. moja :)
    draha,tak ty takto o nas rozsirujes a ozrejmujes nase povahy ludstvu? :DD to by si nemalaaa :) ale dobre,kym pozitiva,vporiadku..sak pockaj,pojdes si s mnou pekne kupit cokoladu v stredu,uvidis :D to bude tvoj trest :D
    aj ty mas v mojom srdiecku special miesto ;) only 4 U :)
    tak mier seckym a za elune ;D
    publikované: 10.02.2007 23:33:35 | autor: kari (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :D
    dikiii :D:D:D
    publikované: 12.02.2007 22:30:52 | autor: Ja (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. dakujem...
    VElmi ma potesilo co si sem napisal...naozaj som necakala ze sa objavim na tvojom blogu.....som velmi rada ze si to o mne mylsis ani nevies ako si ma tym potesila......a co sa tyka ostatnych bab naozaj si myslim ze su vsetky naozaj vsetky uplne super ludia a som rada ze som ich stretla bud uz davnejsie alebo az pred nedavnom ale som naozaj rada ze ma osud spojil prave s nimi a s tebou....velmi som rada......a este raz dakujem za to co si napisa...DAKUJEM :o)
    publikované: 17.02.2007 10:33:24 | autor: stevka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. To Stevka
    Ale naozaj nemas za co :) Ved je to pravda, a za nu sa predsa nedakuje ;)
    publikované: 17.02.2007 13:58:25 | autor: Ja (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. :o)
    Vazim si to....
    publikované: 18.02.2007 20:18:46 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. :)
    Vazim si, ze si vazis take veci. Si velmi dobry clovek
    publikované: 19.02.2007 20:48:53 | autor: Sekhmet (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. chacha
    Tak to zas neprehanaj.....Neviem to si nemyslim ze som velmi dobry clovek prave naopak mam vela nedostatkov a vela zlych vlastnosti ale tesi ma ze si to o mne mysli....ale musim ta vyviest z omylu
    publikované: 20.02.2007 19:28:31 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. eehmmmm
    ..pomlcime o mojich chybach a nedostatkoch, lebo by mi nestacil jeden papier na ne
    publikované: 21.02.2007 14:19:44 | autor: Sekhmet (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. joj
    A keby som mala ja napisat tak neviem ako skoncim nedopisem do konca zivota a tak necem skoncit
    publikované: 21.02.2007 15:38:38 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. ..
    blbost :D
    publikované: 21.02.2007 22:37:43 | autor: Ja (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. ...
    No ked myslis........ale tak no........
    publikované: 22.02.2007 20:53:02 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. :D
    ....
    publikované: 23.02.2007 11:04:59 | autor: Ja (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. .........no nemam slof!!!
    uuuuh!!! tak tymto si ma odrovnala!! je to suepr, ze si niekto nasiel chveelkus a napisal o nas..juuuj veri ajja ta mam rada, ved kto by nemal..:) podla mna si velmi nezvycajny clovek, ktory sa nestretava na kazdom rohu a som rada, ze mam moznost ta lepsie spoznat...hadam coskoro pride rad aj na nas..vela sme casu na seba nemali, ale tak si hadam najdeme v blizkej buducnosti..
    ten sentiment ma za nasledom vysoka vecerna hodina a moja stale stupajuca unava, ale aj tak je to pravda!! :)
    a babkees, vsecky vas lubim!! cmukeeeees
    publikované: 09.03.2007 23:32:54 | autor: babetka (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. ;)
    urcite pride ten cas,neboi sa :D
    A dakujem :)
    publikované: 10.03.2007 14:31:55 | autor: Ja (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. ....lalala...
    neni zac =)
    .....ten cas sa bliiiizi .....:)
    publikované: 11.03.2007 19:17:53 | autor: babetush (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014