Pieces of me

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ja proti nikomu nic nemam

ale
Toto musim napisat.Uz sa to vo mne zbiera dlho a nemozem to v sebe donekonecna dusit. Uz ma absolutne zoziera neuprimnost niektorych ludi. SI DVAKRAT ROZMYSLITE CO JE VLASTNE VAS NAZOR a nepretvarujte sa, bo skodite tym inym, ale skodite tym aj sebe. A ked si nie som isty, tak pekne mlcim a nie trepem do vetra ako male dieta, ktore nevie co chce. Bo potom vyzerame vsetci ako  sprosti a to len koli jednemu co nepouziva mozgove zavity. Nenavidim neuprimnmost a cem pocut pravdu nech je akokolvek neprijemna, len mi neklamte, bo u mna klesnete najnizsie, stanete sa v mojich ociach ubohymi hlupakmi, detmi, ktore ete nevedia, ze klamat sa nema, ak koli nicomu inemu tak len koli tomu, ze pravda vyjde na povrch tak ci tak a bude to ete horsie, lebo  prejde cez tu loz. NAJDE SA TU JEDEN JEDINY CLOVEK .. jediny uprimny clovek, ktory co povie, tak to tak mysli a nezahrava sa s nikoho citmi????????? Ak ano,tak nech mi napise. Dakujem. Niekedy mam taku chut zomriet, by ste neverili, ako sa mi hnusia ludia niekedy. Niekedy sa hanbim za to,ze som clovek a to pocitujem prave teraz ked toto pisem. Mozno so mnou nebudete suhlasit, ale len sa pozrite, co vsetko ludia sposobuju.. pjoste mi zle z nas vsetkyx. Ano, aj so seba, aby ste si nemysleli,ze som narcis, bo co. Nehnevajte sa na mnaaa... ale proste radsej by som momentalne umrela ako tu zit, cem ist prec, daleko, de ma taketo veci nebudu trapit, takze asi tam, kde budem sama. Cem ist niekde prec a uz sa nevratit... Ajtak by si nikto nevsimol, ze jeden clovek chyba... co je to jeden clovek. Jeden hlupy clovek .

Moje myšlienky | stály odkaz

Komentáre

  1. maly krok pre cloveka, ale obrovsky krok pre ludstvo.. alebo naopak..
    ale sama si mi pisala v omrwinke ze setko sa sklada z omrwiniek.. a nebyt teba.. teda tej omrvinky, setko by bolo uuuplne ineee... uuuplne.. a neverim ze lepsie.. svet potrebuje tych rozumnejsich a teda nemozes spravit niekomu takur adost aby si nieco vzdavala.. :o)
    publikované: 14.02.2007 23:40:55 | autor: akynka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. to akynka
    ahoi..no .. niekedy... nemam chut ist dalej.. sak to poznas..vcera , ked somp isala ten clanok, bolo to niekedy :)) ...ale dnes je, vdakabohu, iny den :)
    publikované: 15.02.2007 20:52:39 | autor: Ja (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. no ano "ja" :)
    poznam to az velmi dobre a musela som si tym prejst aj ja.. aaaaale.. som stastna prestastna ze som vonku :o)
    publikované: 16.02.2007 20:11:14 | autor: akynka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. chapem
    Uplne chapem co hovoris tiez sa mi to niekedy zda....zda sa mi ze by bolo lepsie keby som vobec nebola.....ale to fuk...ptom to zase odide a ja som rada ze som tu a ze poznam takych ludi ako si napriklad aj ty takze by som bola smutna keby si to nebola.....
    publikované: 17.02.2007 10:28:28 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. To akynka
    :)) ale ajtak..nastaste..vsetko zle je na nieco dobre
    publikované: 17.02.2007 13:31:30 | autor: Ja (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. To stewka
    Dakujem stewi :) Som rada,ze Ta mozem poznat.
    publikované: 17.02.2007 13:32:39 | autor: Ja (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. OFFLINE
    Aspon, ze som ta nula.. neuprimny clovek, ktory nic nemysli vazne... aka skoda, ze si take myslis..
    publikované: 23.02.2007 18:05:04 | autor: 5277477 (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. ehm
    to nebolo myslene nejak konkretne.
    publikované: 23.02.2007 22:08:12 | autor: Ja (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014