Pieces of me

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Cierna kravata s bielymi lebkami

Ide o princip

Dnes bol skvely den. Plnymi duskami som si uzivala slobodu a tesila sa z nej najviac ako sa len dalo. Cely den bol skvely. Kamaratka mi povedala, ze v Banskej Bystrici maju presne taku kravatu, aku som uz dlhsiu dobu chcela. Ciernu s bielymi lebkami. Super, thak si ju kupim. Celou cestou domov som si predstavovala, ako s nou sedim v lavici,ako s nou papam na obede, ako idem domov...

A pridem domov cela natesena k mamine: "Mamii, v Banske Bystrici maju ciernu kravatu s bielymi lebkami, ze si ju mozem kupit?" Samozrejme,ze som myslela za vlastne peniaze. Moja mamina nahodila grimasu alaa "ty si sa zblaznila!!" a povedala,ze v ziadnom pripade. Po trapnej chvilke ticha som sa spytala preco. Ale ona nevedela. Zacala to odovodnovat tym, ze je to satanizmus, naco som jej zacala vysvetlovat, ze to so satanizmom nema nic spolocne. Potom vyhlasila, ze nebudem nosit ziadne lebky ani prevratene krize, naco som jej ja odpovedala, ze prevrateny kriz satanisti len prebrali, ze sa tak dal jeden sväty ukrizovat, aby trpel viac ako Jezis. A ja prevratene krize nenosim. Mam svoj ankh, symbol nesmrtelnosti, vecneho zivota, ten sa mi paci viac. 

Dobre, tak idem za ocinom. Slusne milo som sa spytala: "Oci, preco by som nemohla mat taku kravatu?" Ocino nahnevane povedal to iste co mamina, teda ze je to uctievanie satanizmu. Cela zufala som vybehla z izby a cestou do tej mojej som ete zlomene dost nahlas hovorila, ze su zmanipulovani a nevedomi. Oni sa ma snazia chranit, ja viem. Ale o satanizme, ako vidim, nevedia ani za mak pravdy a co som im hovorila, som zrejme hovorila stenam. Ok. Moji rodicia mi doveruju. Iste, doveruju mi, a preto mi neveria. Oni ma chcu menit na svoj ideal. Maju problem, ze nosim privela ciernej. Ale ja ciernu zboznujem. A mam aj farebne veci. Asi vobec netusia ako to dneska je. Nechaju si tlacit kaleraby do hlavy spolocnostou. Spolocnostou, ktoru este stale trochu ovplyvnuje cirkev a ine nemenovane organizacie. Ludia ani netusia, ze tancuju tak ako sa im piska.    

Ak by som mala byt takyto rodic v smere dovery, tak radsej necem mat deti. Ja viem, mozno prehanam, ale dieta ma mat isty pocit, ze mu rodicia veria.Uvedomujem si fakt, ze sa niektorym ludom proste verit neda. Tak ale to suvisi aj s vychovou. Ale dospeli sa mozu aspon pokusit verit. Nic sa neda stratit za tu chvilku skusky. A nech by sa obliekalo moje dieta aj cele cele cierne kazdy den, ja by som mu to dovolila, sak je moje ja ho mam poznat najlepsie. Ked sa v tom citi dobre,.... saq nema zozicherkovane pery, ani si nereze zily, len vyzera trosku inak. Mam vediet, ako zmysla. Mam vediet preco je take ake je. Rodic ma najlepsie vediet. Ale opak je pravdou. Nevie.  A viem, ze by mi neklamalo, lebo by na to nemalo dovod. Jednoduche. Ak by mi klamalo, uz by nemalo potom moju doveru. Lahky kompromis. Hovor pravdu a dohodneme sa. Je toto take tazke pochopit?? Moji rodicia nerozumeju mojim myslienkam, nech im ich podavam tym najjednoduchsim sposobom.

Toto je jedna z veci, pre ktore nechcem byt dospela. Chapem, ze sa boja. Beriem to na vedomie, a preto nerobim vsetko co by som chcela. Ale treba si uvedomit, ze dieta nie je stroj , ktory nerozozna dobro od zla. Odmala mu je to vstepovane prostrednictvom rozpravok a hier. Dieta mysli. A ano dospeli si povedia: saq je ete male hlupe. nic nezazilo...Ale myslim,ze netreba zazit,aby sme vedeli par veci. Nemusim zazit pad z panelaka aby som vedela,ze pristatie boli. Pre nich budem navzdy nesamostatne dieta, ktore je hlupe, lebo nema odzite roky. Nedavaju to najavo, ale myslia si to. Ano, je tazke zmierit sa s tym, ze cas nepostoji, nepocka, len uhana a uhana.... Ale je to tak.

Mojich rodicov si velmi velmi vazim a mam ich velmi velmi rada, lebo mi zabezpecuju celkom pokojny domov a vsetko, co k tomu patri. Ale zacina mi vadit fakt, ze mi nedoveruju, pricom im dennodenne dokazujem, ze na to nemaju dovod.


Moje myšlienky | stály odkaz

Komentáre

  1. Veronika
    Niektore deti nemaju co jest, nemaju sa zaco obliekat, su spinave, chore, ubohe, zanedbane. Riesit vsetko kvoli jednej kravate? A este takej gycovej? Okej, kces mat vlastny styl, kces byt mozno "ina" ale su aj horsie veci, viem ze si myslis, ale ved tu ide o princip!! Ano, tak skus ist za nimi s inou vecou, aka je tato...A satanizmus je hlupost, vystrelok ludi, kt. sa nevedia spratat do vlastnej koze a musia vynikat.
    publikované: 28.04.2007 22:41:01 | autor: sova (e-mail, web, autorizovaný)
  2. nikdy neviem dat nazov
    Ako mila sova....veronku nepoznas takze nevies..ona si rodicov vazi...a to ze tu kravatu ce je normalne a keby si rodicov nevazila tak sa ani nepyta a rovno si jju kupi a myslim ze ju nepoznas tak ako ja tak neviem ci by si ju mala sudit len podla jedneho clanku a ano verka je ina ale o to je vynimocnejsia a viac super tak ja len tak.....a ozaj ete som cela ze ok chapem je to tvoj nazor a toto je moj ale to je jedno ja len tak som cela........

    A teraz by som rada tebe verka......Ano aj ja si rodicov vazim a mam ich oboch rada ale tiez mi obcas lezu na nervy a mam problem s tym ze ma nepustaju alebo mam niekedy pocit ze mi neveria ano viem boja sa o mna ale myslim ze by mali pochopit ze mam uz dost rokov a myslim ze aj dost rozumu aby vedeli ze nebudem ako blba sa spravat....nepoviem keby som pila alebo nieco podobne ale som vychovavana od mala proti tomu a ani mi to nechuti.....ale ano ja ich chapem boja sa....a vzdy sa budu ale mylsim ze sa s tym budu musiet naucit zit........oni mi to odvovoduju tym ze mne veria ale ludom naokolo nie no nie vzdy mi to tak pripada......dobre tak to je asi vsetko len som cela povedat ze viem o com hovoris a ze aj mne sa to stava ....ale cem aj povedat ze svojich rodivcov zboznujem a vazim si ich......tak uz koncim.......
    publikované: 28.04.2007 23:41:07 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ...
    mile..tu kravatu som objavila ja ale neva,....a suhlasim s prvym nazorom s tymi detmi
    publikované: 28.04.2007 23:45:12 | autor: ZuZana (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Verka
    no tak o rodičoch by som vedela básniť dosť dlho... môj otec mi nikdy nedôveroval a stále som sa snažila získať jeho dôveru.A môj otec so mnou netrávil ani trošku času,hoc som o to stále bojovala...
    A teraz???Už som si zvykla že ho mám ale nemám ale on chce so mnou tráviť čas teraz,ked to už vôbec nepotrebujem... Cez týždeň sa ani nestretneme ale už mi to nechýba.Nestretneme sa lebo už nechodím do školy s ním ale autobusom a on sa z práce vráti len neskoro v noci. A cez víkend ide jeho manželka ku kamarátkam a otec zasa berie môjho brata k otcovej frajerke... áno,môj otec má bývalú manžlku( moja mama), manželku a aj frajerku... no povedz mi aký je to človek??? A nestačí mu manželka a frajerka.Kdeže,on ich mesačne raz aj podvádz... ale toto je dlhý príbeh.... článok je dobrý ale nemohla by si zmeniť farbu??? Veľmi ťažko sa to číta... :)
    publikované: 29.04.2007 14:53:41 | autor: pestera (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. 4 SOVA
    o tom som tu uz urcite pisala...o tom co vsetko mame.. Urcite je ten clanok v "Moje myslienky". A precitaj si posledny odstavec. Asi Ti nieco uslo.
    Satanizmus nie je o vynikani :)))
    A ja nepotrebujem byt ina. Vzdy mi bolo ukradnute, co si kto o mne mysli, zalezi mi len na nazoroch ludi, ktorym zalezi na mojich nazoroch.
    + Toto je blog, vyjadrujem tu moje pocity a myslienky. Takze toto su moje pocity a myslienky, uvedomujem si velmi dobre, co vsetko mam.
    Islo tu cely cas o to,ze mi rodicia neveria, nie o to, ze CHCEM byt ina, pricom ja necem, obliekam sa co sa mi paci an ie to, co diktuju ini, a to, ze mozno pojdu do mody veci, ktore sa mi pacia neznamena, ze cem byt IN, ale to, ze si ich konecne kupim!!

    Keby si citala pozornejsie.....hm mrzi ma, mno co uz. Mozno nabuduce neprehliadnes vety ako: Mojich rodicov si velmi velmi vazim a mam ich velmi velmi rada,!! lebo mi zabezpecuju celkom pokojny domov a vsetko, co k tomu patri!!
    a diki za komentar :)
    publikované: 29.04.2007 15:18:52 | autor: VERA (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. 4 Stewka
    Dakujem za komentar Stewi.
    A dakujem, ze si sa ma zastala :D Mno Sova ma sice nepozna taq ako ty, ale tiez je moja kamaratka, taqze neboi, nenapada ma takym sposobom ako to mysleli ine osoby na tomto blogu (asi vies oc myslim,ze?)
    Co sa tyka tej kravaty..... pre mna znamenaju strasne vela malickosti. Kusok ciernej latky s bielymi lebkami a ja som mala vianoce.. Celou cestou domov uplne vysmiata som sla, vsetci sa na mna tak zvlastne pozerali a ja som sa zase len usmievala.. Ale bohuzial... mozem len snivat o kravate... keby bol problem aspon v peniazoch... ale nie je.. problem je inde a asi sa nikdy nebude dat bohuzial odstranit.
    publikované: 29.04.2007 15:23:40 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. 4 ZuZana
    Zuzka, nikdy som Ta o nej nepocula rozpravat & taku kravatu som cela uz pekne dlho, nemozem za to, ze ty si mozes dovolit chodit do europy, new yorkera a newiem kam vsade, zatial co ja sa tam dostanem raz za uhorsky rok. /ete som tam ani nebola :))/ Mne o nej povedala Stevka,ze tam taku maju, bo vedela, ze taku hladam.

    Dalej k tym detom, respektujem, bo viem, ze si tu nova a necitala si moje starsie clanky.
    To je vsetko zatial.
    publikované: 29.04.2007 15:26:14 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. 4 Pestera
    To ma mrzi, mas to tazke, kiezby som Ti vedela nejak pomoct... Keby si cokolvek potrebovala, neboi sa a povedz, pokusim sa Ti nejak pomoct..
    Prepac za tu farbu, ale cervena je tam schvalne.
    publikované: 29.04.2007 15:31:03 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Veronika!!!
    No vieš, za 5 rokov som si nato musela zvyknúť.Nemyslím si že by som niekedy potrebovala pomoc ale zato díky... A prečo je tam práve červená??? Ja by som tam dala asi čiernu ale možno aj bielu... ale tvoja vec!!! Nechcem aby si si myslela že sa ti pokúšam rozkazovať :D... :D
    Aešte jedna omrwinka( :) ), nenávidímked ma niekto ľutuje.žijem a som rada že netrávim veľa času s otcom lebo tak je menšia šanca že budem taká ako on... našťastie mám človeka ktorý mi je oporou, môžem sa na neho spľahnúť a berem si z neho príklad.veľa mi pomáha fizicky i psychicky napríklad dneska mi vysvetlil matiku čo je super lebo takto ako on mi to nevedela vysvetliť ani učiteľka... Neni medzi nami nič ale ťudia na nás kukajú ako na zaľúbencov i ked je o moc starši,ale toto je už iná téma :)... No skrátka a jasne: prosím ťa neľutuj ma lebo niesom v takej situácii že by si ma musela lutovať... :) sory ak som ťa tročku urazila X) X) X) X)
    publikované: 29.04.2007 20:47:24 | autor: pestera (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. 4 Pestera
    Prepac.... :)
    Thak Ti zelam, aby si takych super osob poznala este velmi velmi vela.
    publikované: 30.04.2007 22:33:35 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. vrrr......
    No... kebyže ich poznám veľmi veľmi veľa tak by som si ich necenila až tak ...... :) ...... ale ved aj ty si super osobka!!! :)))
    publikované: 01.05.2007 07:52:24 | autor: pestera (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. trosku suhlasim so sovou
    naozaj .. inych ludi trapia omnoho vacsie starosti ako tento princip preco nemozes mat kravatu.. mozno je to ale volne pokracovanie na clanok Som Narcis .. ten nadpis by tu sedel omnoho viac ako tam.
    publikované: 01.05.2007 14:57:34 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  13. 4 Pestera
    Jj, mozno mas, pravdu, mozno by si si ich az thaq necenila.. Iba mozno, lebo ktovie :)
    publikované: 01.05.2007 15:37:20 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. 4 Radkio
    Ako myslis, je to Tvoj nazor..
    Toto je moj blog, takze moje problemy, moje pocity a ked sa Ti nepaci, nemusis sem chodit, a ani by si nemal ;)
    Dobre,uznavam som narcis, mne ot problem nerobi, ale tento clanok to absolutne nedokazuje... akooo ak som narcis za to, ze mi rodicia nerozumeju, tak dovi dopo s Tvojou logikou. . .

    + Ako som povedala, o hodnotach som tu mala clanok, ale asi si si ho nevsimol, bohuzial.
    publikované: 01.05.2007 15:40:46 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. :D
    nenarazal som na to.. ale na to, ze sa tu s tym stazujes .. :Dale nehai thak a ja vim zeby som sem nemal chodit.. vlastne ani nechodim, kamos mi napisal ze tu mas nejaky clanok tak som siel kuknut :D

    a nemam nic proti hodnotam tvojho blogu ;)) pis si tu pre ma za mna aj eroticke poviedky ;)) uz ani slovo nepovim

    aaaaalee :(((( nejaky 41 rocny zvolencan zomrel , teraz to je v televiznych novinach... chudak

    k veci ..vlastne uz nemam co povedat , tkaze

    thats all, see you
    publikované: 01.05.2007 19:15:07 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  16. mmm
    Ako veri prepac slubila som ze uz ti sem nebudem taketo veci pisat ale ked vidim to co napisal tak nemozem....
    Ako radkio ak jej sem toto pises tak ty si ju mal vobec niekedy rad?...viem je to odveci ale tak si sa strasne zmenil myslela som ze si celkom v pohode ale tak asi nie no dobre ako viem nemala by som to riesit a uz sa k tomu nebudem vyjadrovat ani nic ale aj tak nemyslim ze je to od teba pekne. a stale stojim za verkou lebo po prve nie je narcis a to ze na svojom blogu vravi to co cite podla mna nie je zlocin ako viem ze ludia trpia aj horsie a je mi to luto ale nebudem sa tu navazat do niekoho kvoli tomu ze si povie vlastny nazor.....tak akoze dobre ved ja nic.....ja len tak.....ma mozte ignorovat len som to cela povedat........tak prepac veri ale proste mi nedalo.....fakt prepac.....
    publikované: 01.05.2007 19:52:46 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. kto sa zmenil?
    nikto..

    len vas postoj na mna.. ..aj to si myslim, ze je len preto, lebo len pritakavate co povie verka ;)) ale v poho..to kamarati robievaju

    to je take zle ked vyjadrim svoj nazor? to mam suhlasit so vsetkym co kto napise len preto ze ho poznam? ja som vedel, ze sa nemam vyjadrovat :D

    a ja netvrdim ze je narcis, to mas zase odkial skus aj CITAT .. uz som to na vela miestach pisal ze nie je a stale som o tom presvedceny, ja som len spomenul, ze tomuto clanku sa hodi titulok SOM NARCIS viac ako tomu predtym... thats all.. ak mate este nejake problemy, tak si kopnite do postele, do dveri, do steny..alebo neviem kam ale neriesta ma uz laskavo ;))
    publikované: 01.05.2007 21:08:29 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  18. ok som odveci ale
    súhlasím s radkiom .. síce viem o ňom (tebe) ak tak to čo mám od autorky tohoto "dark a cool" blogu ale zmena? nie .. v čom by mala byť? skôr vývoj ..
    publikované: 01.05.2007 21:43:10 | autor: pihuško s. (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. 4 Stewka
    Stevi, nemas sa mi za co ospravedlnovat, ja Ti to nezazlievam vobec, len ma mrzi,ze si to potom odnasas ty miesto mna. Ale dakujem, ze sa ma zastavas. Som rada, ze Ta mam.
    Dakujem.
    publikované: 01.05.2007 21:51:33 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. 4 pihusko
    dakujem za komentar. :)
    publikované: 01.05.2007 21:57:49 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. 4 ALL
    chce ete niekto nieco dodat alebo sa rovno zacneme bit?
    Vyberam si Teba pikachu! Bleskovy uutook!!
    publikované: 01.05.2007 21:58:45 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. nemam slov
    akoze nemam chut sa s tebou hadat necham to tak...a ja nikomu nepritakavam mam vlastny nazor ale tak to ta nema co zaujimat...dobre fajn...sme skoncili dobre maj sa....caw
    publikované: 01.05.2007 22:07:16 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. pre verku
    to nevadi......mne to je jedno ked ho to bavi...nech si kopne ked nema do coho......ale nech nekope do teba.....
    publikované: 01.05.2007 22:09:12 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. heheehhhhh :D
    ty nikdy nedosiahnes uroven aby si ma mohla poslat do **** :D sorry ale na to nemas ;) end.. koncim, uz sem nepridem, nemozem sa takto zabavat ked sa ucim :D
    publikované: 01.05.2007 22:11:58 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  25. neviem to nazvat
    chlapce nestojis mi za to aby som ta tam posielala vies...a ani na to necem mat...je to dost ubohe robit to...a ked sme pritom nikto ta nevolal......
    publikované: 01.05.2007 22:23:53 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. 4 Stewka
    Stevi, si nad tym, vysoko nad tym, aby si sa znizila na nadavky :) Suhlasim, je to ubohe.
    Uz to nechajme tak, ano? Nestoji Ti to za to, vazne nie, hovoris do vetra.
    publikované: 01.05.2007 23:25:39 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. 4 Radkio
    Uz dost, dobre? Nebudete sa tu hadam hadat koli mne a mojej hluposti. Staci, ok? Neviem ako o co Ti ide, ale uz je toho akurat dost, nemyslis, ze sme uz dost daleko od seba myslim co sa tyka vztahov? Hadam si necakal, ze sa ma niektora kamaratka nezastane.... Je to stale iba horsie a horsie. End. Uz sa nebude nikto s nikym hadat v tomto clanku, prosim Vas oboch.
    publikované: 01.05.2007 23:29:00 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. lenze ja sa nehadam, ja sa len dobre zabavam
    a suhlasim, ze to nie je pekne.. mal by som si vstupit do svedomia...a vies o co mi ide? o nic.. len som precital clanok a napisal reakciu..co sa deje pootm, uz nie je moja vina ;))

    a o tomto asi napisem clanok :D je to fakt dobra tema.. ze keby sme sa mi dvaja nenavideli (neviem ako ty ale ja ta navidim -nenapada ma ine antonymum na nenavidim- ) tak by automaticky moji kamarati nenavideli tvojich a naopak..a hadali by si ..ani by nevedeli preco.. :D vsak je to tak?
    publikované: 01.05.2007 23:34:44 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  29. 4 Radkio
    Neprechovavam k Tebe nenavist, skor lutost.
    + Peta je moja kamaratka a bavi sa s Tebou normalne. Moje kmaaratky maju vlastne nazory, nie su stroje ani hracky.
    publikované: 02.05.2007 20:51:54 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. 4 verinka
    peta sa so mnou bavi tak ako sa bavi len preto, ze si s nou pise uz dlhsie a ako tak ma pozna... napr. stewka ma nepozna prakticky vobec, tak sa drzi tvojich nazorov ;)) aspon podla mna

    ty ma lutujes? ako sa mam urazit alebo.. nevidim dovod ;)
    publikované: 02.05.2007 20:58:43 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  31. prestan
    ako mohol by si prestat tvrdit ze robim to co robim len kvoli verke...ja mam vlastny rozum......nie som stroj alebo robot alebo nieco co nema vlastny rozum ktory robi nieco co mu druhy prikaze.......vies co.-....vlasnty teba to ani netrapi lebo mi aj tak neuveris tak nevadi.....dobre nic...nechaj tak...kasli to......
    publikované: 02.05.2007 22:20:45 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. :))
    stevka..pisali sme si dva krat..mozno tri ...styri..dokopy sme prehodili mozno 50 slov... to si ma tak spoznala ked o mne vykladas ze som sa zmenil? toto nemoze byt tvoj nazor ;)
    publikované: 02.05.2007 22:34:10 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  33. 4 radkio
    Mam taky pocit ze ty si nikdy nemal chut prehodit so mnou viac ako 50 slov ale to je mozno len moj pocit....a dobre mozno ta nepoznam tak dobre ako ini...ale je zvlastne aky si na verku teraz.......dobre nic proste to nechajme....nema zmysel to nejako dalej riesit......
    publikované: 03.05.2007 07:17:14 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. som n nu zly?
    ako len si poviem svoj nazor..to iste urobila ona mne.. povedla co citi... ci aj o tom vies , si citas jej postu na icq?
    a neprehodili sme viac slov, bo som si absolutne nemal s tebou co povedat.. to nie je tvoja ani moja vina..proste kazdy iny.. tak naco trapne rozohvory stale dookola ahoj ako sa mas? .. neber to v zlom
    publikované: 03.05.2007 12:00:03 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  35. nie
    nie neviem aka je na teba na icq....ja len tiez vravim svoj nazor na to ako tu hovoris....dobre neviem o com sa rozpravate a preto uznavam bola asi chyba nieco pisat ale nemohla som si pomoct..tak sorry ale nelutujem to....stalo sa to...a ja ti nevicitam ze sme si spolu nepisali ty si s tym zacal tak ja som ti eln povedala ze si nikdy nemal zaujem si so mnou pisat a ani ma spoznat ale to je jedno sme rozdielny a preto by sme si asi nic zaujimave nenapisali...ako chces ja ti nazor neberiem a tiez vyjadrujem len ten svoj....takze asi tak.....
    publikované: 03.05.2007 16:19:38 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. ...
    "napr. stewka ma nepozna prakticky vobec, tak sa drzi tvojich nazorov ;)) " ... dal si jej prilezitost Ta psoznat? :(

    A ano lutujem Ta, uraz sa, ak Ti to pomoze, alebo ja neviem, nejdem to tu rozoberat......, nechapem , preco Ta stale lubim, ale to prejde.

    Pa pa.
    publikované: 03.05.2007 17:27:41 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. .
    ale aku prilezistost? ved uz som to napisal jasne, mali sme spolu viest nezmyselne rozhovory? a tu neslo o to, ci som jej dal tu moznost alebo nie, ona ma nepoznala a sudila.. len na to osm reagoval, a ja sa neurazam...ja neivem o com hovoris, ale uz sa o tom prosimta nebavme, len tolko cem ;)
    publikované: 03.05.2007 18:57:29 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  38. ..
    neboi, uz sa nebudeme.
    publikované: 03.05.2007 21:29:12 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. dakujem
    si zlata
    publikované: 03.05.2007 21:35:46 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  40. heh
    nemas za co
    publikované: 03.05.2007 22:37:42 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. !!!!Hurá!!!!
    No konečne!!!!!! Gratulujem vám žeste boli schopný ukončiť toto nevemco....
    publikované: 04.05.2007 06:28:17 | autor: pestera (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. 4 Pestera
    jj, konecne sme VSETCI celi..
    Ako sa maaas ? :))
    publikované: 04.05.2007 11:28:23 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. fuha
    tento clanok bude mat hadam viac komentarov ako moj pokus o rekord :D
    publikované: 04.05.2007 13:41:24 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  44. guiness
    ja sa len pridávam aby sme prekonali rekord.. hor sa na 200
    publikované: 04.05.2007 14:20:28 | autor: pan komentar (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. 4 verka
    díky,ja sa mám fajn... dúfam že sa už znova nikedy stretneme na pokeci :)
    publikované: 04.05.2007 15:41:36 | autor: pestera (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. all
    pjosim kliknite na www.pestera.blog.sk
    prípadne napíšte aj nejký komentár
    díky moc
    publikované: 04.05.2007 18:25:30 | autor: pestera (e-mail, web, autorizovaný)
  47. 4 Pestera
    nice blog :D
    publikované: 04.05.2007 23:13:50 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. 4 Radkio
    Heh, to urcite nie :D
    publikované: 04.05.2007 23:14:13 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. to pestera
    tvoj blog som kukal uz straaasne davno.. fakt.. ked si mi napisala prvy komentar na blogu, tak som sa kukol, ci nahodou nemas aj ty blog ;))

    to verka: :))
    publikované: 04.05.2007 23:26:43 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  50. Verka
    hej???ja som tam vtedy mala len 2 básničky ktoré som napísala ako malililinké decko.... a odkedy si mi napísala komentár, mám tam ešte dva články ktoré si asi nevidela ....... :) ........ mimochodom ako plynu tvoje dníčky???
    publikované: 05.05.2007 07:35:10 | autor: pestera (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. 4 Pestera
    pojdem pozriet zas :))
    A moje dni.. plynu pomaly aj rychlo, na kazdom je nieco dobre a nieco zle :))
    A co Tvoje dni? :)
    publikované: 05.05.2007 13:13:48 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. veronika......
    my days???plynu rychlo... šťastne ale plne hádok... žaby,žaby, žaby... môjho brata sa stal lovec žiab a ja mám žaby tiež veľmi rada... vlastne, prečo píšem o nichked si sa pýtala na moje dni???... v škole to idem teraz super ale matika??z tej stojim teraz na3-ku:((( ale však ja sa pozbieram....
    publikované: 05.05.2007 15:11:46 | autor: pestera (e-mail, web, autorizovaný)
  53. 4 Pestera
    drzim palceky, dufam,ze vykryjes aspon na 2 :)
    publikované: 05.05.2007 16:28:06 | autor: Vera (e-mail, web, autorizovaný)
  54. verka!!!
    Ja dufam ešte vacmi... díky za pekne zelanie
    publikované: 05.05.2007 16:47:23 | autor: pestera (e-mail, web, neautorizovaný)
  55. 4 Pestera
    nemas za co :))
    Ale thaq ete casu hadam dost.. a ty si sikovna.
    publikované: 05.05.2007 16:51:44 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  56. veronika......
    Ja nevem...ale mam pocit,akoby som písala len pre teba... :(((
    publikované: 05.05.2007 21:22:05 | autor: pestera (e-mail, web, neautorizovaný)
  57. Ee, pises pre vsetkych
    sak tam chodi viac ludi,.. len nedavaju komentare, lebo nechcu byt prvi
    publikované: 06.05.2007 15:23:12 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  58. poznám ten pocit
    keď si myslíš že píšeš len pre seba .. nebyť autorky tohoto blogu myslím si že nikto nečíta môj blog
    publikované: 06.05.2007 20:54:07 | autor: piho (e-mail, web, neautorizovaný)
  59. PIHOOOOOO!!
    Jasne,ze cita...
    Hadam si nemyslis,ze navstevnost okolo 210 sa sklada len z navstevnikov JA, PETA, PETO?
    Tazko :)
    Nahodou si na tom ete dobre..moje zaciatky boli o dost horsie..deze..som nemala taku navstevnost ako mas ty.
    publikované: 06.05.2007 21:08:39 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  60. to werca
    ale áno myslím si že tú návštevnosť mám len a len vďaka vám trom.. a bolo by klamstvo tvrdiť dačo iné
    publikované: 08.05.2007 11:11:22 | autor: piho (e-mail, web, neautorizovaný)
  61. 4 Piho
    mylis sa.
    publikované: 08.05.2007 22:10:08 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  62. 4 werca
    nie nemýlim nemá tak kto iný chodiť :)
    publikované: 10.05.2007 16:02:25 | autor: piho (e-mail, web, neautorizovaný)
  63. 4 Piho
    ale maa!! ...Ved ale si na zaciatku... necakaj,ze cely blog.sk Ti bude chodit na blog pozeram...
    publikované: 10.05.2007 19:07:06 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014