Pieces of me

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A dosť!!

Upozornenie: tento článok bude krásne narcistického vyznenia a k jeho charakteru prispel aj pán Marilyn Manson svojou úžasnou hudbou. Možno budem ľutovať, že ho píšem a možno ho ani nezverejním. Ešte uvidím. Upozornenie 2: je to trošku psycho
Tak, ako začať,že? Jeden deň svet zbožňujem. A na druhý deň ho nenávidím.
 
Dnes je ten druhý deň. Ako nehorázne mi lezú všetci na nervy. Aj ja sama si leziem na nervy. Svet a ľudia v ňom sa mi zdá byť ako také malé hnusné klbko špiny. Také odporne nepríjemné už len na pohľad. Tak nepríjemné, že sa od neho chcete dostať za každú cenu čo najďalej. Smrť. Škoda, že to nejde. Áno, dokonca nemôžte ani umrieť, lebo aj to vás bude znechucovať a zase tie žvásty všetkých okolo. Fakt skvelý život. Ak to niekto všetko riadi,tak sa musí na mne veľmi dobre baviť a dobre sa smiať z môjho hnevu, ktorý sa snažím vybiť na písmenkách, keď toto píšem, do ničoho nekopať, nikomu nevynadať, nikomu neodtrhnúť hlavu, nikoho nestiahnuť z kože, ani z neho nespraviť ihelníček, nikomu nenakresliť srdiečko na čelo žeravým uhlíkom, nikomu netrhať vlasy po jednom, nikomu neroztrhať brucho iba nechtami, nikomu nevypitvať mozog, nikomu nerozkopať hlavu ani nikoho neporcovať na salámku.
 
Len mi trochu myká rukami, no čo. A tak strašne mi to tu vadí. Vidím zrazu v každom útočníka. Neverím im? Tak to nie je, ale uvedomujem si, že si poniektorí moji blízki neuvedomujú, že mi môžu ublížiť. A Manson do toho kričí „DIE DIE DIE DIE DIE“ Sa ti povie, keby som mohla byť taký narcis, aby som sa mohla zabiť. Ale nie. Nemôžte ani to, keď vám je zle.
 
Lebo smrť - to je zbabelstvo. No, mne nerobí problém byť zbabelá. Aspoň ostane viac kyslíka pre ostatných. Ale sú tu ľudia, ktorým by som tým mohla ublížiť. Hlavne moje tri anjeliky, to by som potom umrela druhýkrát. A tie následky. A zaslúžim si taký dar, odísť? Nie, budeš trpieť a život nech ti je trestom za to, aká nie si.
 
Si sama. Buď sama. A neubližuj ľuďom, áno? Dobre, tak je to dobré.
 
Je mi zima. To nevadí.

Niečo o mne | stály odkaz

Komentáre

  1. Sweetheart...
    Nejdem sa pýtať čo sa stalo, pretože je možné, že nič. Je pravdepodobné, že na teba prišla len taká nálada, to sa stáva. Aj mne sa to občas prihodí, no ja potom nevládzem ani písať a zlosť si vybíjam na sestre a rodičoch, čo nie je dobre. Mám pocit, že ti nemám ako pomôcť, musíš sa z toho asi dostať sama. Tak jediné, čo môžem je dúfať, že sa naozaj nestalo nič zlé, kvôli čomu máš takýto stav a že ťa to rýchlo prejde. A áno, veľmi by nás bolelo (hovorím za všetkých, pretože som si istá, že sa nemýlim) keby si si niečo urobila - preto som rada, že si to uvedomuješ a rýchlo zaháňaš také myšlienky. Veď ty si náš anjelik...

    BTW...vo vlastnom záujme požiadaj rodičov, aby z tvojho dosahu odstránili všetky ostré a nebezpečné predmety...(a tú katanu spod vankúša radšej tiež odlož);)
    publikované: 19.01.2008 23:47:55 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. hoi, draha
    ale ano stalo.. Ale o tom nie tu,ano?
    a prosim odpust mi tento clanok, ale nechcela som nikoho zranit viac, nez uz som spravila,preto som radsej napisala.. nieco.. nieco. A dala to sem, mozon trochu dufajuc, ze mi za to niekto vynada a ja sa ukludnim, pripadne ma niekto oznaci slovom "emo" alebo podobne..a nic.. hm.
    Ale som rada,ze si si precitala, ajked je to take divne.
    No,na rodicoch sa snazim nevybijat to,ale oni mi v tom tiez velakrat nepomozu a sem-tam im poviem nieco od srdca,snazim sa to sice potom zehlit,ale stane sa a uz to je chyba samotna.
    Dneska vsak uz obaja sladko spali. Nastastie. Ale ajtak by som sa snazila vyhnut im co najviac a rozhovoru s nimi tiez.
    publikované: 20.01.2008 00:22:42 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Dobre...
    ...tak ak budeš chcieť, tak mi to povieš potom.
    Ja ti nemôžem vynadať, neviem čo sa deje a či by som na to mala dôvod... A slovom "emo" ťa neoznačím, pretože mňa samú štve, keď to ľudia robia...akoby človek nemohol byť nešťastny a nahnevaný bez toho, aby bol emo kid. Keby som mohla, tak ešte teraz bežím na icq aby si sa mohla vyrozprávať, no musím ísť spať...ach tí rodičia...
    Dobre moja, drž sa, nech sa deje čokoľvek... Ľúbim Ťa..Bru noc...
    publikované: 20.01.2008 00:33:27 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. hm
    no poviem, poviem... dam ti symbol. simni si predposledny riadok. pred pol hodinou platil. A ani ja nemam rada, priam nenavidim, ked ma niekto oznacuje emo..a prave preto.
    Maj sa teda pekne a dobru noc zelam.
    Aj ja lubim :)
    A dakujem
    publikované: 20.01.2008 00:40:00 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. co je to emo?
    ..nieco ako Emu (taky vacsi vtak prehanajuci sa po australii)?
    .
    emo je potom vtak prehanajuci sa po europe? pocuvajusi m.mansona?:)))

    "FLY FLY FLY FLY FLY FLY!!!".... a emu lietat nevie.. a preto je taky deprimovany.. a ani hlavu do piesku strcit nevie (ako pstros).. a je este viac deprimovany...
    publikované: 20.01.2008 09:09:25 | autor: maxipes (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014