Pieces of me

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Provokácia

Predstavujem vám moje Oné
Tak, za toto ma budete možno niektorí nenávidieť, ale keď ja tak rada provokujem :)) . Ako som písala v predchádzajúcom článku, koniec školského roka je na dosah ruky a tu je dôkaz mojej filozofie, že dosiahnem a mám všetko, čo chcem (samozrejme, že je to istým spôsobom ohraničené: viem (podľa svojho pravítka), kedy už nie je vhodné chcieť a je vhodné nechcieť, prípadne prestať chcieť /čo potvrdzuje to, že tým pádom chcem málo na to, aby som danú vec mohla dosiahnuť, a preto ju nedosiahnem). Keďže sa točím stále okolo témy škola, udávam praktický príklad: moje Oné. Pripomínam, že je koniec druhého ročníka, ale pre porovnanie je tam aj prvý.
 
 
 
 
 
 
 
Takže bude zase čisté. Pripravené už aj pre tretí ročník :) Uvidíme ako dopadne ten.
 
A ako vznikol názov? No, keďže ten slovníček mal vpredu tie riadky a keďže so mnou bude pravdepdobne celé štyri roky (už teraz musí byť v obale, lebo sa rozpadáva), chcela som dopredu niečo napísať a nenechať tie riadky prázdne...A keďže ma nič nenapadlo... vznikla takáto absurdnosť
A prepáčte za nízku kvalitu scanov, ale moj scanner asi dýcha z posledného. Teda aspoň sa tak pri scanovaní tvári.

Niečo o mne | stály odkaz

Komentáre

  1. A zabudla som..
    Vysvetlenie toho, co je napisane na obale slovnika pod názvom "Oné" Titž známky sú aj o šťastí, niekedy keď aj človek vie, dostane horšiu známku, prípadne má tú dobrú úplne nečakane. Taktiež vidím trochu iný zmysel v múdrosti, inteligencii a vedomostiach, takže vám vlastne moje známky skutočne o mne nič iné nepovedia (z môjho pohľadu), len to, že som tvrdohlavá a to hocikomu hocikedy dosvedčí môj priateľ a aj každý človek, čo mal možnosť sa s mojou tvrdohlavosťou stretnúť osobne.

    :) Haw. Dohovorila som.
    publikované: 17.06.2008 21:55:01 | autor: Vera (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014