Pieces of me

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Peta

:) Clovek mne zo vsetkych snad najblizsi. :)

Peta je skvely clovek. Pozname sa uz od prvej triedy na zakladnej a som velmi rada,ze mozem byt jej kamaratkou. Je to velmi super baba, ktora sa mi nikdy neotocila chrbtom a bola tu vzdy,ked mi bolo blbo. Byvala tu na nasom sidlisku, ale potom sa neskor prestahovala na jednu dedinku, no nas to nerozdelilo a chodievali sme sa navstevovat cez vikendy. Potom sa vratila s5 a zacala zase chodit na nasu skolu. Cely deviaty rocnik sme sedeli spolu a bolo to super ... Kolko sme toho za tu dobu zazili, boli dobre aj zle casy, ale nikdy sme sa nepohadali tak,ze by sme sa nejako odcudzili alebo tak nejak. Peta ma vzdy chapala a vedela,ze ju mam rada,a dufam,ze to stale vie,ze je stale mojou najlepsou kamaratkou,ajked teraz sa uz vidime menej koli povinnostiam bohuzial, no nikdy nezabudnem, ze ona nikdy nezabudla na mna :).  Peta ma velmi pekne hnede oci a hnede dlheee vlasky,a kedysi zvykla nosit na pravom palci prsten,neviem,ci ete zvykne :D .... Je s nou vela srandy, ale samozrejme, vie byt aj vazna . Proste clovek do slnecneho dna i uprsaneho .

Tymto sa Ti ceeem , Petka, podakovat za to setkoo,co si pre mna urobila,za to co sme spolu setko povystrajali,zazili a dufam,ze nas skoly nerozdelia a nadalej budeme kamaratky.  A odpust,ak som Ti niekedy nejako ublizila, bo ja viem,ze ublizujem ajked nechcem.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V poslednej dobe to nebolo najlepsie. Obe sme boli na icq, ale ani jedna nenapisala. Nepovedala, ze si zmenila cislo, ani mne,ani Misovi, ajked sme si my traja hovorili, kedysi davno, ze ak si niekto zmeni cislo, da to vediet, zabudla si Peta? Ano, koniec raz musel prist,..ale tak skoro? Po tom vsetkom? Ani jeden z nas Ta nezadrzi. Budeme sa len pozerat, ako si odisla a my pojdeme inou cestou s inym koncom. Chod teda a bud stastna, ak je to naozaj to co chces ty a nie niekto iny.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

novy dodatok: MOZEM ZA TO LEN JA. Som si toho vedoma a mrzi ma to. A viem,ze je mozno neskoro nieco napravat, ale cem, aby bolo jasne, ze mi na Peti stale zalezi a ako som napisala: navzdy bude mojou najlepsou kamaratkou.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

novy dodatok the second:

Prosim pekne, mozno sa zasmejete, ale vsetko bolo inak. Videla som to,co nebolo. Uplne zle. Zle. Zle. Zle! Som blba, strasne blba,viem, ale k veci. Peta ma nikdy neopustila a nikdy nechcela odist. Vsetko je teda uplne inak. A na vine som len ja.. Zrazu sa mi zivot nezda byt az taky stastny a najradsej by som ho ukoncila. Ale nie, je to zbabele. Zabila som jedenastrocne kamaratstvo. Stale mi to beha po rozume. Tak uz sa len ospravedlnim ona mi vynada, a je koniec.

Ale veci sa zbehli trosku inak. Napisala: a slub mi ze uz v zivote si nebudes mysliet ze ma otravujes..bo ma naseres 

Takze sa nic nekonci... Prave naopak..


Bytosti, ktoré pre mňa čosi znamenajú | stály odkaz

Komentáre

  1. ozaj
    akoze fakt mozem potvrdit...super baba peta..a verina naj naj naj super kamoska
    publikované: 01.02.2007 16:09:18 | autor: aurka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :D
    Pjsten som bohuzial stratila...fnuk secko pjezil 2kjat ho popapal vysavac, skoncil pod autom,Marekovi G. sa na pjste zasekola potom ho stjatil, Janko H. mi ho ohol....a nakoniec :°) Mwooj Milaaasik!


    Ja tebe Dakujem Cica=)
    publikované: 01.02.2007 17:51:01 | autor: Puma (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ccc...EJHA
    Och teras som sem nezablidil ale dostal som to linkom ... joooj toto de do husta ... muhehehe.... hm ako som cital ten dodatok k tomu textu tak vo mne stupala mierna hladina adrenalinuuu .. Peti sa musim zastat lebo nedavno som bol svedkom ako ti Peta napisal po dlhom case a ehm... (sora za vyraz) si ju proste surovo odjebala ... deme k bodu druhemu Ano telefonne cislo ma novee ale aj to stare (pouziva...) Mno a teras ideme k osobnemu postoju (pomali sa to rozbieha) mozno ti to tak pride ze vsetci su proti tebe ale, este teras niekedy pocuvam pribehy od Peti "co som s VERONIKOU zazila" a su celkom funny ... a ak mas nejake nevyjasnene zalezitosti co tak niekedy sa otocit presne na toho dotycneho a porozpravat sa snim ako zverejnovat blato na nete (moj osobny nazor nikim neovplyvneny) [aby bolo jasne]
    publikované: 01.04.2007 22:57:22 | autor: Divoky PEZ (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :) ako myslis
    "(sora za vyraz) si ju proste surovo odjebala" .. Myslis? Nenapisala som nic take preco by sa mala nahnevat, ci urazit. Ona proste odisla..Ale ak to tak bere,tak prepac Peta. Nevedela som ani, co jej mam poriadne napisat, ale ok..nechaj tak, samozrejme, u vas asi plati, ze kazda minca ma len jednu stranu, ok ,respektujem.

    "a ak mas nejake nevyjasnene zalezitosti co tak niekedy sa otocit presne na toho dotycneho a porozpravat sa snim ako zverejnovat blato na nete (moj osobny nazor nikim neovplyvneny) [aby bolo jasne] " Ja nemam nic nevyjasnene, je mi vsetko uplne jasne, volala som jej, vypnuty mobil, aj neskor, predtym som prezvanala, ignoracia, kamarata ste stretli, jedine co povedala "mam nove cislo" ale ako nic viac, uz sa ludom zo zakladnej vraj ani nezdravi, tak neviem o com tocis?
    A nic zle tu nie je. Ak mas pocit, ze ano, tak povedz, ja to vymazem :)
    publikované: 02.04.2007 17:27:09 | autor: Vera (e-mail, web, autorizovaný)
  5. mala pripomienka ku komentaru : ccc...EJHA
    Osobne sa nepozname, ale z rozpravania viem o tebe dost....Veru tu poriadne trapi a ty to len zhoršuješ! neviem, prečo sa do toho vôbec strarieš! nema nahodou peta vlastnu hlavu? nemusis jej robit hovorcu...Alebo je nebodaj vnucuješ svoj nazor? alebo sa za teba len skryva? ak je to tak alebo tak, zaver je taky, že TEBA SA TO NETYKA!!! Je to len medzi nimi dvoma, tak si daj od toho odstup....
    Viem, že ani mna sa to netyka, ale už sa nemôžem divat na to, ako Veroniku trápiš! Vere na peti zaležalo a aj záleži, ale tebe to ti akosi NEDOCHADZA!
    nechaj veru tak a nechaj Petu nech sa sama vyjadri, ak bude chciet, ale TY SA DO TOHO UŽ NEPLEŤ!!!!
    publikované: 03.04.2007 09:07:52 | autor: 9dzaja9 (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Heh......
    Thak toto bolo..necakane... diki, Jani,... dakujem, ale nechai tak, myslim, ze to zbytocne.. Ja si zvyknem. Nech sa "vyrozprava", bude mu lepsie :) Ja rada "pocuvam". Oni maju svoju pravdu, my mame svoju, takto sa nikdy na nicom neda dohodnut, ani k niecomu dostat.
    publikované: 03.04.2007 13:23:22 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. :o)
    Veri, naozaj nemas začo....Už som to nemohla vydržat čitat tie jeho hlupe komentare....Musela som niečo urobiť! ved sme predsa priatelky!!!
    publikované: 03.04.2007 18:17:04 | autor: 9dzaja9 (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. joooj to chce odpoved
    mila janka myslim si ze ohladom tejto zalezitosti viem viec nes ty lebo som s petou denno denne oki mno ja som to tam napisal preto lebo sa mi chcelo nie preto ze som niekoho hovorca ! a ked uz sme teda u Peti preco sa ona sama nevyjadry preto lebo ked som je dal citat zopar clankov o nej tak sa mi rozplakala na rameni a nesopala celu tu noc ... a myslim si ze keby o mne pisal moj najlepsi kamos take to veci tak ho nechcem uz vzivote vidiet ... Ono Veronika neodisla ona ale ja som jej vypol icq lebo ten kto vie citat medzi riadkami tak to pochopil, Zaujimave asi cca 3mesiace nemala kretit cize noedzvanala ani mna bo prechadzala z pausalu na kredit ... Teras sa vyjadrim o tich ludoch na zakaldke, s mojim kamosom co sa pozname 14 rokov sme chodili na zakladku teras on chodi na internat do trencine neprezvaname sa ani si nepiseme na ICQ ale jeden o druhom vieme ze sme stale naj kamosi ... niekedy sa zobereme a sadneme na pifco podebatime a zase sa polrok nevidime ... a ako naj kamosku ta brala aj peta Myslis si ze sme za tebou isli z povinnosti ked sa s tebou rozisiel Peter(co nebolo az tak davno) nie ! bolo to preto lebo sme chceli .... v tom momente ako si nam zavolala v zufalstve sme sa postavili a rezali do toho dazda cez cele mesto za tebou ... a myslim si ze e kamaratstvo nie o prezvoneni pisani po ICQ alebo zdraveni.....a ked uz sme pri tom zdraveni --- BTW--- 3x som siel okolo teba 3x si sa robila ze ma nevidis inac som zvedavy ci by si to dokazala povedat jednemu znas do oci ..... ak hej tak preco si to nevyskusat

    DUDE ... !!!
    publikované: 03.04.2007 20:01:36 | autor: DinGo (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. ...
    sora za chyby ale pisal som to na mobile
    publikované: 03.04.2007 20:18:04 | autor: DinGo (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. 9dzaja9
    dakujem.... :)
    publikované: 03.04.2007 21:09:45 | autor: Vera (e-mail, web, autorizovaný)
  11. DinGo
    no.. to nie je take jednoduche..

    a ano,za to som Vam velmi vdacna,ze ste to pre mna urobili. Dufam,ze to obaja viete.. ak nie,thak naozaj dakujem,vela to pre mna znamena. Iked pochybujem,ze mi to uveris,ale nevadi, nemusis verit, je to len na Tebe a Peti.
    publikované: 03.04.2007 21:18:14 | autor: Vera (e-mail, web, autorizovaný)
  12. hmmm....
    Mno peta ti veriiii ......
    publikované: 04.04.2007 15:55:27 | autor: DinGo (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. jj,zatial ..mozno.. dufam hm.. uvidime.
    ...
    publikované: 04.04.2007 22:06:23 | autor: Vera (e-mail, web, autorizovaný)
  14. :(
    ahoj no nepoznam ta ale co som pocula tak v poslednej dobe si pekne dostrihanaaa... a co sa tyka peti... uz pochybujem ze ste staaale naj kamosky.. prepac
    publikované: 07.04.2007 11:21:23 | autor: iwusha (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. ahoj
    no, to neviem. A co sa o mne hovori, to ma nikdy netrapilo... Ale riad sa cim chces :)
    publikované: 08.04.2007 11:40:09 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. cao
    no aj sa budem.... a blbe ze ta to nikdy netrapilo.to je dost chyba .. nemysliis?
    publikované: 13.04.2007 18:17:23 | autor: iwusha (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. dingo
    suuhlas.. aj mne to petusa vravela ze aky si bol aj ty nervoozny a ona nestastna... toto si naj kamosky nerobia...,.
    publikované: 13.04.2007 18:21:04 | autor: iwusha (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. IWUSHA
    podla mna je blbe zaoberat sa tym, co si o mne myslia ludia, ktorych nepoznam. Je to len ich vec a koli reciam inych by sa clovek urcite nemla menit ani sa nad nimi zamyslat.
    publikované: 14.04.2007 17:07:31 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. 4 Iwusha
    uz to velmi nevyzeralo ako ze by sme boli najlepsie kamaratky. + Ak sa cete s dingom rozpravat, thak si piste cez azet, icq, skype alebo to je jedno co, ale ne cez moj blog. Ale diki,aspon mi zvysujete navstevnost :)). Ja som sa k tomu vyjadrila uz, Peta tiez, je to uzavrete. A ajtak je to len medzi nami dvoma, nikto iny nema pravo o tom nieco hovorit, lebo sa to nikoho ineho netyka. :) Pa pa
    publikované: 14.04.2007 17:10:22 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014