Pieces of me

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Oznam

Pre ľudkov z icq, ktorí sem raz za čas zavítajú
Niežeby som včera večer nenávidela ľudí, ale priznajme si narovinu: vzbudzovali vo mne hnus, opovrhnutie, absolútne znechutenie a ikeď som si uvedomovala, že som tiež len človek, zrejme horší ako oni, nedokázala som to potlačiť. Preto prepáčte, ale môj contact list sa zredukoval na približne šestinu pôvodného.
 
Ostávajú v ňom: /|xube|\, Kaena, Kari, Stewka, Akro, DinGo, Peta, Undead, 1babebe1, Lord, Slizon, Aurka, LaVey-Seth a DRnaj.
 
Tí, ktorí sa tu nenašli, bohužiaľ alebo bohudík, všakže :), už pravdepodobne nebudú zaradení späť ani keď mi napíšu. S niektorými som sa pokúsila rozlúčiť v zlom – keď sa človek nahnevá, zvykne mať väčší odpor k druhému a to mi istí, že mi budete písať menej a časom úplne prestanete. Veď človek zabúda. (Áno, aj u Teba, Andrej, to vtedy pred pol rokom bolo tak. Potrebovala som sa ti predsa zhnusiť a myslím, že to bolo dosť presvedčivé nato, aby sa mi to podarilo. Pre Tvoje dobro.)
 
Contact list skrátený aj z príčiny, že mnoho ľudí tam zvyčajne nie je keď som tam ja a naopak. Nepíšeme si vôbec, tak načo vás tam sušiť ako mŕtvoly na povale?
 
A hlavný dôvod prečo som to urobila: to boli ľudia, ktorých som považovala za svojich blízkych, vážila si ich a záležalo mi na nich. Avšak, zrejme to nebolo obojstranné, a preto nech si to pre budúcnosť zjednoduším a mám lepší prehľad v tom, komu je dobré ponúknuť svoje kamarátstvo.
 
Možno sa vám zdá, že som mrcha. Ale mne nerobí problém priznať si to: „Slávnostne“ priznávam: som mrcha. Nuž, ale uznajte sami: každá akcia má svoj podnet (A teraz uvidíme reakciu, ale ajtak myslím, že si to veľa ľudí nevšimne, teda dúfam v to). Tým vám nechcem nič vyčítať ani vás obviňovať, je to moja vina, nemala som byť naivná a vidieť v každom hlavne dobro.
 
Myslím, že už by malo byť každému všetko jasné, ale ak nie je, pokojne sa ma tu môžete na čokoľvek opýtať.
 
 

Moje myšlienky | stály odkaz

Komentáre

  1. ..
    prepáč .. ..už nebudem rušiť ..
    publikované: 18.02.2008 16:47:47 | autor: piho (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. chapem
    dakujem ze som tam zostala..aj ked ja tam velmi nie som, kedze vkuse nemam cas alebo ma niekto predbehne doma :P a nie si mrcha...uplne chapem dovody tvojej redukcie...ja mam toez neiekedy sto chuti poslat ich vsetkych niekam..nech mi daju pokoj...jaj..a este prajem pekne prazdniny...ja ich prelezim v posteli..kedze sa mi zatial nijako nelepsi..:(...tak papa zatial
    publikované: 18.02.2008 20:43:59 | autor: aurka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. 4 Aurka
    :) Tak dakujem za komentar....
    Dufam,ze sa skoro vyliecis ;) a bude fajn
    paa
    publikované: 19.02.2008 14:17:47 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. 4 Piho
    Ako.. prepac..ale... Kedy si mi ty napisal naposledy sam od seba? Kedy si ma rusil? Ja si dam uz asi vytetovat na celo, ze ma nerusis, keby si ma rusil,tak Ti to dam pocitit, to sa nemusis obavat.
    publikované: 19.02.2008 20:07:48 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. :)
    dovody tam zrejme budu ine ako tie co si tu napisala... ja som na icq vcelku casto :) dokonca aj sam od seba napisem.. a to sa snazim aj byt vzdy mily..ved predsa..nemam dovod nebyt :)

    ..nadviazem na nas predposledny rozhovor.. pisal som ze "ty ma nedokazes urazit..velmi som sa zmenil"..nuz :) mylil som sa... musim to zobrat spat :) a vlastne..preco ma to uraza? co ma vlastne urazilo? koniec koncov.. ja by osm mal byt v klude... ale nie som :)
    stve ma aj to, ze napises na blog.. mohla si ukazat svoj charakter a aspon mi priamo napisat na ICQ ze proste sorry ale my koncime :) tak asi tak..

    ..a nevadi.. zabudnut nezabudnem..takto ta budem otravovat na pokeci..ci aj tam si ma das do nepriatelov? alebo tam uz davno som?

    see ya ;) radkio de la manche
    publikované: 24.02.2008 23:22:59 | autor: radkio (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. 4 Radkio
    Aky zmysel by potom malo pisat tieto dovody? Aky zmysel by malo pisat tento clanok? :) Ale chapem, nepoznas ma uz.. uz davno nie,takze si pokojne mozes mysliet hocico ine a budem Ti to tolerovat.

    Ak si myslis,ze mi ide o to, aby si sa urazil, tak prepac, ale svet sa okolo Teba netoci a moj uz vobec nie. Potom, naco by som to robila? Tuto otazku musim zopakovat, lebo si ju asi v nasom predposlednom rozhovore nezbadal.

    Co Ta uraza? Ty vies, co Ta uraza. Presne to, ze som vyhodila aj Teba.

    Radkio, mam ukazovat svoj charakter vsetkym 70 kontaktom osobitne? Nevyhodila som odtial len Teba, to by bol velmi kratky contact list a nezodpovedalo by to druhej vete tohto clanku.

    Este nieco nie je jasne?
    publikované: 25.02.2008 21:35:33 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. No a este
    som sa zabudla vyjadrit k prvemu odstavcu: celkom casto? Nezartuj. A aj keby, tu nejde o to, ci mi niekto napise, ja mozem napisat tiez prva. A ak je to len o tom,ze si sa snazil,tak sa radsej nesnaz a bud taky, aky sa citis byt ;)
    publikované: 25.02.2008 21:38:45 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. je to tvoj blog
    tak sa zdrzim komentara.. na vsetky posledne vety ja len ze..prepac ked som si naivne myslel, ze sme kamosi ;)
    a este.. ukazala si aky si genialny clovek...od tohto datumu kedy si tento clanok uverejnila sme si parkrat pisali.. to si mi nemohla povedat ze vlastne uz pisat nemam? ze si si ma vymazala? to to musis takto niekde na blog davat a keby som sa nahodou nepreklikol tak to ani neviem a myslim, si, ze mozem na zvolen pekne spominat lebo tam mam kamosku.. toto bolo ubohe a velmi.

    a nehai tak.. neodpisuj na toto..alebo odpis ale nie tu, ja uz na tento blog v zivote nevkrocim, cize vlastne ak odpises.. bude to len ta tvoja hrdost..aby si neostala v zlom svetle tak sem mozno das nejake kontroverzne obhajovacky a vlastne zo mna urobis kokota.. ale tak to byva ;) je to na tebe..cav
    publikované: 27.02.2008 00:23:55 | autor: radkio (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. ...
    Kamarati..tak..to tak nevyzeralo uz peknu chvilku, nemyslis?
    Ja nehovorim,ze mi nemas pisat, tymto clankom len oznamujem,ze uz tu nemam peknu kopu ludi v kontakt liste, takze ja im uz pisat nebudem. Ubohe je spominat, na Zvolen,ze tam mas KAMOSKU, na ktoru pekne kasles, aj ked si tam, tak mi nehovor prosim ta nieco o kamaratstve, ano?

    A ano, som uboha, som velmi rada,ze si na to prisiel, ja to viem uz davno a ak si cakal ,ze ma tym nahnevas, tak Ta musim sklamat. Fakt ma to strasne mrzi ;)

    Jasne,to, ze sem nevkrocis, to je asi tak ako s Tvojimi blogmi, ze? "Koncim.. koncim.. koncim.." Takze nehovor hop. Ale bola by som rada, keby si sem uz neprisiel.

    A ponadavaj si, ak Ti bude lepsie, myslim, ze to o Tvojej inteligencii tiez co-to povie.

    Maj sa krasne a bud stastny.
    publikované: 27.02.2008 21:18:57 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. 4 Radkio
    Inak krasny datum je dneska, vsak? Skutocne.
    publikované: 27.02.2008 21:27:59 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Chce to trosku flegma
    Lol ludia musim reagovat .... kaslite na povrchnosti sice do toho nevidiiim ale myslim ze kazdy z vas ma svoje problemi a ako tak citam tak sa to mohlo vyriesit aj rozumnejsou cestou ... :)
    publikované: 27.02.2008 21:42:20 | autor: DinGo (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. No
    Dingo ma pravdu.

    A Radkio, mrzi ma ak si sa nahneval, pripadne ak ti to ublizilo, to urcite nebol moj zamer. Mam ta rada, ajked sa ti to teraz asi nezda, ale kamarati - to sa mi zda byt prisilne slovo, fakt prepac.
    publikované: 28.02.2008 07:34:20 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. xD
    ako sa vobec volas vera???
    publikované: 05.03.2008 15:44:22 | autor: tenktornechcebytmenovany (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. hmmm
    vera nehneavja sda ale svoj charakter ukazujes az velmi si strasne divne dievca.fakt nechapem preco pises koho si si vyhodila a koho si si tam nehala ....ja mam taky pocit ,ze chces ukazat tym koho tam nemas ,ze ich tam nemas a aby im to ublizilo myslim ,ze si strasene egoista ,ale neviem lebo ta nepoznam.
    publikované: 09.03.2008 14:53:08 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. hmmmm
    ospravedlnujem sa za chyby
    publikované: 09.03.2008 14:57:40 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. hmmm
    a este nieco... ked mam niekoho rada,tak ho mam rada aj z jeho chybamy neviem naco pises ,ze nebudu zaradeni spät do contactu
    je to fakt divnee .ja ked niekoho stadial vymazem tak mu to neoznamujem a ty to tu oznamujem kazdemu :-)
    publikované: 09.03.2008 15:04:25 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. papa73
    Ja mám tu česť poznať Verku osobne a nemyslím si, že je egoista (aj keď každý z nás je sebec, no niekto menej a niekto viac). Taktiež si myslím, že to, koho si v contact liste nechá napísala len preto, aby ostatní vedeli, že medzi nich nepatria. A celkovo tento článok vznikol len preto, aby tí "vyhodení" vedeli prečo a aby nemusela každému osobne vypisovať, a potom mu to ešte niekoľko dní vysvetľovať a vyhla sa možnej výmene názorov (aj keď jedna napriek tomu prebehla )...
    publikované: 09.03.2008 16:49:07 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. :D
    ja nemozem :D jedna vacsia kravina ako druha :D to je ako ked ja bezmyselne jablkom rzbijem okno susedke a moj naj kamarat ma bude obhajovat a za mna bude hovorit preco som to urobil :D to je fakt divne... :D

    ku verke sa ale vyjdrovat nebudem :) je to dievca so srdcom.. je trosku ina, ako ste vy zvyknuti, ale nie je to nic zle :)

    //btw nechapem co este robim na tomto blogu :D
    publikované: 11.03.2008 17:37:19 | autor: radkio (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. ???
    Nechápem prečo by som sa jej nemohla zastať...príde mi to úplne normálne, keďže mi sama povedala prečo to urobila a ja som jednoducho k tomu chcela niečo napísať.

    (K tomu ostatnému sa radšej nejdem vyjadrovať, nechcem aby náhodou došlo ku konfliktu...nerada vyvolávam hádky na cudzích blogoch)
    publikované: 11.03.2008 21:01:48 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. 4 Kaena
    Ahoi, dakujem,ze si sa ma zastala. Tak vidis : jednym vadi, ked nic nenapisem a inym zase, ked nieco napisem. Vsetkym ludom jednoducho po voli spravit nemozme, to nejde.

    Ale musim suhlasit s papa73, som egoista. No mysliet si, ze tymto clankom chcem niekomu ublizit, je trosicku nelogicke, pretoze to by muselo byt pisane "trochu" viac ostrejsie. Toto je len oznam, preto sa to aj tak vola. Ma za ciel len informovat. A mam pocit,ze aj keby som sem napisala kritiku kazdeho jedneho vyhodeneho kontaktu, prevaznej väcsine by to bolo viac-menej jedno.
    publikované: 11.03.2008 22:34:42 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. 4 papa73
    Respektujem Tvoj nazor, ale dovolim si spytat sa: preco ma sudis, ked ma nepoznas a co si myslis,ze tym dosiahnes?
    publikované: 11.03.2008 22:37:55 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. hmmm
    ja ta nesudim!!! to by som si nikdy nedovolila(to nie je sudenie)
    publikované: 13.03.2008 12:19:59 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. radkio
    ja ta radkio nechapem
    ved aj teba vierka vymazala a ty ju este zastavas,ale ja ta chapem
    asi chces byt snou dobry kamarat ,ale co ztoho ked ona asi nie(alebo aj mozno nieco viac)
    ale mna vlastne do toho nic
    publikované: 13.03.2008 12:24:42 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. Kaena
    ale aj tak si myslim ,ze naco to pisat
    nechapem tomu
    asi som nechapava :p
    publikované: 13.03.2008 12:27:06 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. radkio
    prepac radkio ,ale preco si robis hajzel z papuli
    nie raz si napisal ,ze sem neprides a sale si tu
    aj ked nenapises aj tak sem stale chodis

    a este napises ,ze co robis na tomto bloku,preco sajej stele pchas do zadku- prepac!!! ale myslim a uzsom to aj napisala ,ze asi je nieco ine medzi vami (nic ma dotoho)
    publikované: 13.03.2008 12:39:19 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. no lol :D
    ano ..pcham sa jej do zadku, vsak verka? :)

    ano ..verka uz nechce byt moja kamaratka a priam ma neznasa, vsak verka? :)

    ano ..robim si hajzel z papule :) hlavne ked grcam :)

    ..ja to pisem absoltne s nadhladom :) to co je medzi mnou a verkou viem ja..a verka :) ci nie? ... ty tu vidis mozno par komentov.. heh :D neviem preco ta to tak zaujima..ale budis :) ja ti chcem nieco ine

    napisala si ze:

    "..ved aj teba vierka vymazala a ty ju este zastavas,.."

    podla tejto vety usudzujem ze mas mozno 14 rokov a v hlave tak 11. to detske pravidlo.. ty mne urobis zle, ja urobim zle tebe.. ze? ale tak to predsa nefunguje.. ked mam niekoro rad, tak ho mam predsa rad aj s chybami nie? aj ked je tou chybou to, ze ma neznasa (toto som len tak trepol, nie je to zalozene na pravde) ..takze asi tak..takymto pristupom by sme sa daleko nedostali :D
    publikované: 13.03.2008 13:02:13 | autor: radkio (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. radkio
    skoda ale nevidim vsetko co si napisal
    a preco ma to tak zaujima?ani sma neviem:D
    publikované: 13.03.2008 13:08:59 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. radkio
    a mylis sa ja nemam ani 14 a nie som taka ako si napisal
    to uz vobec nie ja lusom nerobim zle
    ale urcite mas vela dobrich kamaratova kamaratiek a mne sa nieco podobne stalo ale naozaj sa nikomu nemienim p chat do zadku ,ale ty mas asi nato nejake dovody
    publikované: 13.03.2008 13:15:36 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. obaja
    sa spravate divne
    napriklad ked si bol vo zvolene preco si ju nebol pozriet?
    aj ti to tu vycitala
    ale nechapem naco to tu pisem neviem co ma dotoho
    zas sa staram do niecoho co ma do toho nic
    publikované: 13.03.2008 13:30:48 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. no vidis
    nevies nic a staras sa..preco som verku nepozrel ja viem..ona to vie..a to uplne staci.. a ak mas nazor, ze sa jej pcham do zadku tak budis, mne to je totalne suma fuk.. ale ak si o tom naozaj presvedcena, to potom moc o zivote nevies
    publikované: 13.03.2008 21:19:28 | autor: radkio (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. aj tak si divny!!!
    ale ja asi stym nic nurobim..tak ja ti len prajem bud stastny snou alebo aj bez nej

    a otom zivote-ty si myslis ,ze vies vela? ja som mozno zazila toho viac ako ty
    hras sa na neviem akeho skuseneho clovekaa ....tak dobre pan dedko :P
    publikované: 14.03.2008 19:17:32 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. vierka
    prepac ,ze si tu vimienam nazory s nejakym si radkiom :-)
    publikované: 14.03.2008 19:20:03 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. 4 papa73
    JA NIE SOM VIERKA, ale Veronika. Keby som bola Viera,tak tam je Viera a nie Vera.
    Nechapem, preco si logicky domyslas, ze Vera je Viera.
    publikované: 14.03.2008 22:27:06 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. Tak znova
    prosim?! Radkio, ze sa ma zastal????????????????

    Asi si si zle citala komentare. Jediny, kto sa ma tu zastal, bola Kaena, Radkio si este rypol.
    publikované: 14.03.2008 22:28:16 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. Hmmm
    Radkio,ale ta baba nie je z mojho kontakt listu, ak si na to narazal. (Bez urazky, ale boli tam ludia na inej urovni, ako je Tvoja, papa73)

    Ano samozrejme,taaaak strasne nenavidim Radkia, ani spavat nemozem kvoli tomu, a stale sa mi sniva ako si s jeho krvou tapetujem izbu. :))

    Ved je to absurdne, omg. :) Nemam dovod mat nejaky negativny postoj k Radkiovi. Zatial ;)

    A Radkio nie je divny, len mam pocit,ze sa ti, papa73, nepaci,ze ma nejde ukrizovat dole hlavou. Pozri sa na to z cisto nezaujateho hladiska proti mne: Co vies? Vies len to, co je tu napisane: jedna jedina informacia. Nic viac. Ako nechcem Ti nejak protirecit, ale pochybujem,ze to, co si zazila ty, je podobne, co sa stalo Radkiovi. Prepac. A to,ze nemas 14 fyzicky neznamena, ze ich nemas psychicky, ak mas viac, ci menej.

    Radkio nie je NEJAKY TEN! Nepoznas ho. Vobec. Ani taku malinku trosku ako ja, ked Ti je zrazu divny. Ved sa pozri na svoje komentare. V jednom si ako spriaznena dusa a v druhom uz ides aj ty proti nemu... Logika? No, treba sa viacej venovat matematike, ta ju vraj rozvija.
    publikované: 14.03.2008 22:40:20 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. Vera
    ved sa pocuvaj co ty pises a laskavo ma neurazaj!!
    si trapna!!!!!!!!!!!!!!!!!
    publikované: 15.03.2008 15:06:34 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. :)
    nechapem naco sem este chodis, ked o to nikto nestoji...necitis sa trapne ked sa tu stale vtieras? :)
    publikované: 15.03.2008 16:56:59 | autor: radkio (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. radkio
    ty sa tiez vtieras,uz tolkokrat si povedal,ze sem nevkrocis a stale si tu.a mimochodom,nemyslis,ze by ste sa mali dat s verou dokopy?
    publikované: 15.03.2008 20:08:55 | autor: pa (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. papa73
    Moja zlata neviem kto koho tu uraza uz sa prosim ta pretan navazat do Verky ona sa len brani tak laskavo skonci lebo uz lezies na nervy par ludom ktorim na verke zalezi a maju tu cest poznat ju osobne tak by si laskavo si si mohla laskavo prestat domyslat niektore veci a prestat tu o verke hovorit ze je trapna pretoze neviem kto je trapnejsi tak laskavo by si naozaj mohla skoncit a nenavazat sa!!!!
    publikované: 15.03.2008 21:32:23 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. papa73
    ano POCUVAM SA CO PISEM :D
    ..kto napisal resp. naznacil,ze sa urazam, hm?
    A no co,tak som trapna. Aj taki musia byt, aby mohlo byt aj taki svkeli, ako si ty ;)
    publikované: 15.03.2008 21:43:08 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. 4 Stewka
    dakujem,ze si sa ma zastala, draha :)
    publikované: 15.03.2008 21:44:07 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. to papa73
    Preboha, dievča! Ty musíš mať fakt nudný život, keď si ho potrebuješ okoreniť tým, že sa staráš do ľudí, o ktorých nič nevieš...
    Ja už vážne neviem, čo si mám z tých rečí o tebe myslieť. Popravde, nevidím ťa v dobrom svetle. Pripadáš mi, akoby si mala zatemnený mozog...ja ťa týmto nechcem urážať,no, bohužiaľ, prezentuješ sa tu ako (neviem ako inak to nazvať) hlúpy človek. Veď si prečítaj, čo všetko si napísala...neustále opakuješ, že Verka je divná, zrazu už je aj Radkio divný, všetci sme divní, len ty si úžasná. Pre Kristove rany, prečo sa pletieš do vecí, ktorým absolútne nerozumieš? Nič o tom nevieš a napriek tomu sa hádaš. Trochu smiešne, nie?
    Radím ti, v tvojom vlastnom záujme, aby si si po prečítaní týchto komentárov uvedomila, že si veľmi zlý sudca, ktorý nepozná okolnosti a tým pádom nemá právo nikoho súdiť.
    Už by si mala ukončiť túto komédiu, pretože jediné, čo je na nej smiešne si ty.
    publikované: 15.03.2008 22:00:46 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. 4 papa73
    viem, že sa tu pravdepodobne už neobjavíš (aspoň taký mám dojem) ale ak hej tak radšej nepíš .. nielen pre dobro verky, radkia a spol. ale aj seba + nesúď púšť podľa zrnka piesku lebo je len malá pravdepodobnosť že sa dostaneš k pravde a to myslím nielen o tejto zvláštnej diskusii ale všeobecne .. no a toť všechno howg..
    publikované: 15.03.2008 23:02:13 | autor: piho (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. pre ....
    Ano samozrejme,taaaak strasne nenavidim Radkia, ani spavat nemozem kvoli tomu, a stale sa mi sniva ako si s jeho krvou tapetujem izbu. :)) .....tak teda VERKA nezda sa ti ze to je trochu trapne :-)

    A no co,tak som trapna. Aj taki musia byt, aby mohlo byt aj taki svkeli, ako si ty ;)....a ja som o sebe nikdy nepovedala,ze som skvela,a ani si to o sebe nemyslim

    stewka....a ty moja zlata ja sa do verky nenavazamm, draha
    hrate sa tu tak trochu na velkych dospelakov,ale vidno ,ze ste este len take deti ved vysa tak chvate ako keby ste mali 11 ,12 rokov
    ale to je fakt jedno ja som vobec nechcela aby som sa tu sniekym hadala len par ludi sa toho tak citilo a ani neviem preco,ale pekne od teba stewka ,ze si zastavas kamosku ja si myslim ,ze ty by si ju zastala aj keby si snou nesuhlasila.mam taky pocit ,ze sa jej asi vsetci pchate do zadku


    Kaena ....moja zlata neboj sa ja nudny zivot nemam ty moje skusene zivotom :D A V AKOM SVETLE MA TY VIDIS TAK TO MI JE FAKT JEDNOO!!!!! a moja zlata ked si mi tak krasne povedala tak ten
    zatemneny mozog mas asi ty ja tu nikoho tak neurazam tak laskavo a ni ty mna nie.napises ,ze ma nechces urazat ale urazas tak asi ta rodicia az tak dobre nevichovali ked si to dovolis ja som tutebe nic nepisala tak neviem co sa do toho staras

    a ze je verka divna a radkio tak to neni ziadna urazkaa neviem co sa ty vobec do toho staras

    a este daco..co tu ty stale spominas kristove rany a podbnee ani nevies co hovoris teda pises a ja nikoho nesudim !!!


    piho na teba len tolko ,ze pises asi najnormalnejsie a berem to ,ze uz sem nepridem lebo to nemam zmysel ja som nikoho neurazala ani nesudila uz som to par krat napisala ja som len konstatovala a ked si to niekto zle vyslvetl tak ja zato nemozem ... ahojteee!!!
    publikované: 16.03.2008 14:06:55 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. Hurray:P
    Dúfam, že je konečne preč!!! Hádam je teraz so sebou vnútorne spokojná, že ako nám to natrela:D:D:D Shit, tak ale toto bola sila:D
    publikované: 16.03.2008 20:04:55 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. Kaena
    jaj smiesnee faktt
    publikované: 16.03.2008 21:01:54 | autor: papa73 (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. Kaena
    ano normalne mi je lapsiee:D
    publikované: 16.03.2008 21:04:02 | autor: .... (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. to papa73
    Ty si fakt strateny pripad :D:D:D som zvedava ci vydrzis drzat ustocka a nemat dake pripomienky lebo ako vidim tak asi nevydrzis :D:D:D:D no co uz... aj taki ako ty musia byt... no hej bez toho by svet nebol to prave :D:D no tak dufam ze sa naozaj citis ako vitaz
    publikované: 16.03.2008 21:23:05 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. :)
    neviem ako vy, ale ja sa celkom zabavam :) dufam ze to neskonci :D papa73 nevzdavaj to :D
    publikované: 16.03.2008 21:37:48 | autor: radkio (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. Ved vidíte...
    ...že nedokázala neokomentovať môj posledný príspevok:D takže je možné, že ju sem ešte niečo priláka...:D
    publikované: 16.03.2008 21:42:56 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. Myslim,ze stacilo...
    Mne nevadi, ak ma problem so mnou, ale vadi mi, ak ma problem s Vami, anjeliky.

    Preto Ta upozornujem, papa73, ze potom sa s Tebou nebudem takto hrajkat. Ajked je odo mna nefer ublizovat ludom, ktori sa nemaju ako branit.

    Zatial by sme ju mohli vsetci ignorovat, hm?
    publikované: 16.03.2008 22:40:38 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. 4 papa73
    "A no co,tak som trapna. Aj taki musia byt, aby mohli byt aj taki skveli, ako si ty ;)....a ja som o sebe nikdy nepovedala,ze som skvela,a ani si to o sebe nemyslim"

    Tak to ma mrzi,ze si nepochopila tu ironiu. Toho zmurkajuceho smeja som ti tam dala este naschval, aby bolo zrejme,ze je to ironia.. no.. prepac. Nabuduce napisem do zatvorky.
    publikované: 16.03.2008 22:44:38 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. Uzas
    takze po omracujucich liekoch na migrenu moja hrdost ustupila natolko ze som bol schopny otvorit blogy a len tak citat nazory a myslienky inych ludi...clanok som len prebehol, to co ma uputalo bol pocet komentarov...spravne som prepokladal ze sa tu strhol nejaky boj...ludia, dakujem ze ste mi tak uzasne zdvyhli naladu, aj ked to urcite nebol nikoho zamer...vas rozhovor bol uplne uzasny, myslim ze pri par hlaskach som mal dokonca v ociach slzy...potom co sa so mnou stalo pri citani tychto komentarov pochybujem o tom ze sa este niekedy v zivote budem dokazat uprimne smiat, pretoze neviem ci sa este niekde najde vacsia sranda ako toto...a hlavne, co sa tyka papi73, ak sa tu este niekedy objavis bud si ista tim ze ta chcem niekedy stretnut...posobis ako skutocne vynimocny clovek...priam jedinecny...fakt...by som ta odporucil aj do zoo, niekam medzi opice...ale pochybujem ze by si sa tam bavila...svorka by ta asi dost ignorovala...ziadny samec by nechcel riskovat ze potom ako na teba skoci vzide z toho potomok ktori po tebe zdedi mozog a po nom dizajn...konecne stvorenie by bolo asi az tak tupe ze by samovolne zabudalo dychat...
    PS:odporucam migea rapid 1200, tabletky po ktorich su fakt stavy. Posledny 15 minut som stravil pozorovanim mojho malicka a rozjimanim nad tim ze sa fakt distancuje od ostatnych...
    PS2:co sa vyhadzovania ludi z icg tyka, bolo to od teba krute, necakane, prirychle a mrzke...jednoducho UZAS, dakujem za napad, idem redukovat:D
    PS3:ak sa nieco cuduje nad gram. chybami v mojom komentari tak to alibisticky ospravedlnujem tym ze je to moja extremne nenasilna forma anarchie v nasom lubozvucnom spisovnom jazyku
    publikované: 18.03.2008 23:00:29 | autor: Ten ktorí si nechtiac prišil palec ku gombíku (F(r)iend?) (e-mail, web, neautorizovaný)
  54. R-O-F-L-M-A-O
    Hehehe, keď som toto dočítal, tak som mal nejaké také stavy, že ma dosť boleli ústa od smiechu. Súhlasím s Papou73 v jednom, ona nemôže mať 14 rokov, to je na ňu príliš vysoké číslo...Tvoja chápavosť je očividne na veľmi vysokej úrovni a si asi fakt skúsený a životom ošľahaný znalec. Rešpekt. A prosím ťa ak si to niekedy prečítaš, v žiadnom prípade nechoď k psychiatrovi. Po tvojej návšteve by asi potreboval psychiatra... :))
    publikované: 05.09.2009 12:30:24 | autor: Nightmare (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014