Pieces of me

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Priatelia

Zase sa vecer neda spat, thak pisem daco do mobilu
Je pravda, ze ked sme stastni, zda sa nam, ze mame vela priatelov. Ale ked sme nestastni, zrazu vsetci kamsi odisli a zostalo len par ludi alebo nikto. To prve je ta lepsia moznost. Ale budme skromni. Uplne nam staci jeden jediny priatel. Clovek, co nas drzi, ked padame. Clovek, co prichadza, ked vsetci odisli. Clovek, ktory pozna nase chyby ci nedostatky a ma nas stale rovnako rad. Clovek, ktory hovori vtedy, ked ma a mlci, ked ma mlcat. Mozno by sme mohli povedat, ze je to nase druhe ja. Istym sposobom je. Ale predovsetkym, je to nas anjel, ktory sa koli nam vzdal svojich kridel a svätoziary, a teraz kraca po boku nasom a my smieme len dufat, ze mu to snad raz budeme moct oplatit. Raz snad pride taky den a bude to den, ked sa aj z nas stanu anjeli bez kridel a svätoziary. Keby mal kazdy z nas aspon jedneho priatela, ktory je skutocnym priatelom, Zem by sa zmenila na nebo. Bol by to tu totiz samy anjel a zlo by zmizlo z povrchu zemskeho tak, ako z nrho dnes mizne laska.

Moje myšlienky | stály odkaz

Komentáre

  1. ano....
    Tak s tymto suhlasim az privelmi...strasne by som chcela takeho cloveka poznat....mylsella som ze som ho nasla ale spravila som chybu a je to fuc...neviem ci je ta chyba moja mozno to tak malo byt ale je mi to strasne luto..........
    publikované: 17.02.2007 10:22:50 | autor: stevka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. To Stewka
    thak to neviem posudit, koho je to chyba, alebo ci to tak malo byt, lebo o tom neviem az tak velaaa.... ale z hladiska toho,ze Ta ako tak poznam mam pocit, ze to bola vina oboch stran. Vacsinou je pricinou konfliktu neuprimnost, a ak myslis to, co ja, tak tu iste bola ta neuprimnost. Ti poviem takto: ak by to bol skutocny priatel, thak by Ta bral stale rovnako,aj keby poznal setky Tvoje chyby a konflikt ..ako prisiel,..thak by odisiel. Ale nestalo sa tak.. Nuz..aspon vies, na com si , a ako sa veci skutocne mali.
    publikované: 17.02.2007 13:39:47 | autor: Ja (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. diki
    Dakujem si zlata...toto mi vravia vsetci.....ale aj tak mi je to luto:o)
    publikované: 17.02.2007 13:45:20 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :)
    Zelam Ti, aby si nasla takeho priatela, akeho hladas :) Budem drzat palceky
    publikované: 17.02.2007 18:01:54 | autor: Ja (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. dik
    dakujem a dufam ze sa mi to raz podari....
    publikované: 17.02.2007 20:34:11 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. :)
    podla mna sa Ti to podari...a pride to vtedy, ked to budes najmenej cakat ;)
    publikované: 18.02.2007 15:35:08 | autor: Ja (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014