Pieces of me

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Par chalanov

...ktorych poznam osobne...

Noo,takze zacnime Dingom xexe :D. Dingo je skvely kamarat,pozname sa od marca 2006..ak sa nemylim.. Je to cloviecik, ktoremu sa dakedy spovedam, ktory vzdy rad pomwoze a za to mu dakujem :) Nadherne kresli,ma podla mna velky talent a tiez robi PK. Sikovny. Ale bohuzial on ma nema rad, ale to nevadi. Mysli si o mne vsetko zle a ete horsie a mozno ma pravdu :) Nemozme spolu vsetci dober vychadzat, hlavne ked si to niektori ludia nezelaju.

Peto. Peto je fajn chalan, rad sa zamysla, filozof a vie sa tesit z malickosti, co ma tesi,ze taki ludia ete nevymreli.Da sa s nim pokecat,je mily. Tiez robi PK, pocuva jazz a uci sa hrat na klavir.. drzim palceky :)))

Igor. Igor je v pohode chalan, ktory ma dokopal k PK,za co mu dakujeeeeeem ,takze Igor DAKUJEM :)) . Dobre sa s nim keca a je s nim sranda.Tiez robi PK, ktory mu dooost dobre ide...saq pokaj, my Ta dobehnemeeee :D ..Alebo zeby nie?

Adam. Adam je taky fajn xalan, :D:D:D:D:D tiez robi PK, aa s Igorom chodia na skauting...snad ete chodia.uz neviem ...no neva...

Mišo K.Vyborny kamarat. Teraz uz,bohuzial nie sme az tak v kontakte, lebo chodi na inu skolu, ale je to velmi zlaty chalan, to je nas dobry kamarat, moj a Peranin :D A ja som Verana, keby ste celi vediet. Rodina Salieri. Teda bol moj a Peranin. Uz je iba moj, bohuzial. Rodina Salieri vymrela. Snad nepridem aj o neho.

Rado. Rado sedel pri Misovi v skole,za nami,pred nami sedel Igor s Adamom ..no ..Rado tiez chodi na gympel, ale do inej triedy...uz si ani nespomenie na naas :( .. Nepride nas pozriet :( Tak prideme my jeho :P

Marek.Taak Mareka poznam z netu, bola som s nim vonku raz,alee ajtak ho zaradim sem, :D dobry kamarat, ktory sa pyta dobre otazky :D

Miso. Miso je super chalan, s ktorym sa da pokecat o roznych veciach. Velmi zabavny, dokaze dobre rozveselit :D. Pozname sa z netu, iked chodi na tu istu skolu. Uz ani neviem, kedy sme si zacali pisat, ale tie zaciatky boli take hocijake. Potom nas videl v cajke a thaq viac sme sa zacali bavit az o dost neskor, ale lepsie neskor ako nikdy, nie? :)

Uz dost, to vam staci,viac nepisem,boli ma prst..bo som si skoro zlomila necht....a viete ake dlhe mam ja nechty.

 


Bytosti, ktoré pre mňa čosi znamenajú | stály odkaz

Komentáre

  1. jeeej
    tu sa ti uz nejdem rozpisovat....na moje velke prekvapenie poznam vsetkych okrem 1 a musim povedat...ze ti zo skoly su fakt super chalani...:)))
    publikované: 01.02.2007 16:16:48 | autor: aurka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. JJ
    suhlasiim:D DinGo je veelmi sikovny:D:D:D
    publikované: 01.02.2007 17:45:41 | autor: Puma (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. eHoy ®
    cafko :) dakujem co si napisala pekne to je , aj ked ja som v "rebrickoch" az niekde tamto ... sice sa tak casto nestretavame ale tak ked tak je sranda a to je hlavne , ked nieco budes mat nove tak sa ozvi :)
    nikto o mne este nevie ze ja takto beham po blogoch a smirujem (ked neni co robit ale fakt len za cas) ale tak som si pomyslel ze ked ma spominaju tak tu nieco necham :) drzim palce pri dalsej tvorbe (ta basen bola zaujimava ;) )
    peace
    publikované: 21.06.2007 18:20:18 | autor: Foxy (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014