Pieces of me

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A takto to vyzerá, keď píšem o jednej v noci

.. v posteli s mobilom so zapnutým prisvetlením v pravej ruke, atramentovým perom v ľavej ruke a papierom zdobeným mojimi všadeprítomnými vlasmi. For my love

Si krása, čo vyviera z temnoty, prameň, ktorý uhasí smäd po všetkom. Si slovo, ktorého zmysel pery nechápu, myšlienka vysnívanej reality vlastného sveta. Si svetlo, ktoré ma celú objíma, ajkeď sa padlí anjeli pokúšajú zabrániť ti svojimi prehnitými krídlami.

Si vrana a ja som havran.

Si kniha, ktorá má nespočetné množstvo strán, nespočetné množstvo myšlienok, záhadností. Si hádanka, na riešenie ktorej musí každý prísť sám i nezmysel je našepkávať odpoveď, pretože sa môže stať klamstvom. Si energia, bez ktorej by život nebol možný, si láska, smútok, si človek i boh, i anjel, i diabol.

Si moje všetko. Privlastňujem si ťa, ja sebecká biedna ka*. Ja a prečo vlastne? Čím som ťa hodná? Som len človek, ktorého chyby sú základom celej bytosti a pomaly ju pohlcujú viac a viac.

Ale ty ajtak si. A buď ešte veľmi dlho. Prosím

* duša človeka, príp. strážny duch - Egypt


Veci, ktoré doručil osud | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    publikované: 20.04.2008 22:20:21 | autor: radkio (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014